10% off on your first purchase!

  Kafferisteri på Frederiksberg

  Kaffevaerk er kaffe fra eget risteri og brygudstyr til hjemmet. Vi elsker kaffe, drikker en hel del af det selv og brygger det gerne på kaffebryggere i alle verdens afskygninger. Der er en kaffe og en kaffebrygger der passer til næsten alle, og det sjove ved at finde ud af hvilket setup der passer bedst til dig er at smage sig igennem det hele. Der er ingen regler for hvilken kaffe der skal brygges hvordan så lad dig ikke holde tilbage – kast dig ud i kaffen.  

   


  Hos Kaffevaerk har vi et meget stort udvalg af kaffebryggere. Vi er i sær glade for kaffe brygget med filter af den ene eller anden slags. Holder du af kaffe med fylde og krop så prøv en Chemex kande der kan brygge op til 10 kopper af gangen.

  Synes du bedre om de mere fine nuancer og vil du gerne brygge 1 til 3 kopper af gangen så er Hario & Kalita et godt bud. Skal der brygges lynhurtig filterkaffe er Aeropress også et godt bud og når du selv skal lægge bryg-tryk til så har du mulighed for at variere lidt på brygningen og fremhæve forskellige egenskaber i kaffens smag.

  ×

  Basket