Webshoppen & Kaffevaerk risteri er lukket i uge 31, dvs fra lørdag d. 29. juli til søndag d. 6. august.

Butikken Smallegade er stadig åben!

Bestillinger i det tidsrum vil blive ekspederet hurtigst muligt fra mandag d. 7. august.

Kontakt os på telefon : +45 70 22 22 64 Vi er godkendt af e-mærket   


Vi er godkendt af e-mærket   

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kassen

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 22 64

Send os en e-mail
E-mærket
Links til kontrolrapporter
50 / 50 Økologisk Se fuld størrelse

50 / 50 Økologisk

Den nyeste høst er på hylderne igen

Flere detaljer

  • Hele Bønner
  • Espresso
  • Filter
  • Stempelkande
  • 1 Kg
  • 350 gram

DKK 95,00

Noter: Dybde og sødme i koppen med noter af mandler, mørk chokolade & solbær.

50/50 er en blend af 2 farmeres kaffe vi har købt fra Peru. Det har givet en faktastisk dybde og sødme i koppen med noter af mandler og mørk chokolade samt en rund afslutning med bær noter i eftersmagen. Denne kaffe er ikke meget stærk eller mørkristet så den fungerer også 100 % som filterbryg eller i en stempelkande.

La Naranja:

Alcides Gonzales Paisig er manden bag kaffen fra Perus Cajamarca region i Jaen distriktet. På sin lille (1.63 ha) farm "La Naranja" dyrker han og familien kaffe i en højde af 1795 meter. De er meget bevidste omkring kvaliteten og udviklingen af kaffen og stræber på at opnå det bedste. La Naranja er også hjemsted for enorm biodiversitet med de lokale frugttræer: Huabas, Alicaro, Eritrina, Figner, Leucaenas, Citrusfrugter, Mango og mange andre. Den højde farmen ligger i kræver beplantning af lokale træer for at opretholde økosystemet og sikre skygge til kaffeplanterne.

Variant: 50% Catimor, 30% Caturra, 10% Pache og 10% Typica

Proces: Vasket og soltørret

El Cedro:

Juan Carlos Quispe Rivera og hans familie står bag denne kaffe fra Perus Cajamarca region i San Ignacio,Coipa distriktet. På sin farm(3.37 ha)  "El Cedro" dyrker de kaffe i en højde af 1850 meter. Juan tænker stort og laver konstant små forbedringer der kan lede til højere kvalitet i kaffen og give et bedre afkast. For at opnå bedst muligt resultat er biodiversiteten høj med mange lokale planter der giver skygge til kaffetræerne, det er blandt andet planter som Zapotes, Pico Pico, Huabas, Alicaro, Eritrina, Figner, Leucaenas og Citrusfrugter. Tilsammen sikrer det en højere bæredygtighed og holder på jorden.

Variant: 40% Catimor, 40% Caturra, 10% bourbon og 10% Typica

Proces: Vasket og soltørret


Kaffe er en vare der skal nydes når den er frisk. Friskbrygget, friskkværnet og friskristet. Kaffe kan brygges og drikkes samme dag den er ristet men udvikler sig stadig og vil efter, op til 10 dage, nå den optimale smag. Når kaffe er mere end 6 uger fra ristedatoen begynder den at miste sin smag og de finere nuancer bliver udvisket. Derfor skriver vi "Bedst før" dato, 3 måneder efter ristedatoen på vores kaffeposer. Vi rister selv kaffen på Kaffevaerks risteri. Den friskristede kaffe bliver efter nedkøling pakket i lufttætte poser med ventil for at beskytte kaffen mod ilt og dermed sikre bedst mulig holdbarhed i den tid der går indtil kaffen skal drikkes.

Vær opmærksom på at friskristet kaffe der skal brygges på espressomaskine helst skal bruges, tidligst, 1 uge efter ristning for at give den optimale smag, efter vores mening.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori: