Kontakt os på telefon : +45 70 22 22 64 Vi er godkendt af e-mærket   


Vi er godkendt af e-mærket   

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kassen

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 22 64

Send os en e-mail
E-mærket
Links til kontrolrapporter

Erhverv - Kaffe til kontoret, restaurant eller café

Er du interesseret i at få friskristet økologisk kvalitetskaffe & godt udstyr til brygningen leveret til kontoret eller caféen?

KAFFEVAERK er vores egen kaffe fra eget risteri. Vi rister flere gange om ugen på en klassisk gasopvarmet tromlerister som man har gjort det i mange år. Ved denne nænsomme ristning får kaffebønnerne de bedste muligheder for at udvikle deres smagsstoffer og dermed resultere i den bedst mulige kop kaffe.

Udvalget af kaffe ændrer sig i takt med at der kommer ny høst af kaffebønner fra de forskellige kooperativer og farme. Vi rister både blandinger efter en specifik smagsprofil og enkelt-oprindelses kaffe hvor indholdet kommer fra den samme farmer og i visse tilfælde også er af samme botaniske variant som f.eks. Arabica varianten Maragogype.
Vores blandinger vil være under stadig udvikling for at sikre den bedste smag i koppen.

Men selv om bønnerne er de bedste er der stadig flere ting der spiller ind når det kommer til kaffebrygning. Hvis udstyret til brygning er slidt og misligholdt kan selv de bedste bønner desværre ikke leve op til deres potentiale, derfor tilbyder vi også service og udstyr fra producenter vi har gode erfaringer med og tillid til.
 
Bliv oprettet i Kaffevaerk webshop med din virksomhed og få del i friskristet kaffe og masser af godt udstyr til at brygge det med. Det eneste du skal gøre er at sende os en e-mail med dine firmaoplysninger så er du klar til at bestille. Der skal benyttes et betalingskort ved bestilling - til gengæld giver vi rabatter på vores allerede gode priser.
Du kan gemme flere leveringssteder og du har en komplet liste over dine bestillinger.
 
 
Kontakt os for mere information på telefon 70 22 22 64 eller info@kaffevaerk.dk