Webshoppen & Kaffevaerk risteri er lukket i uge 31, dvs fra lørdag d. 29. juli til søndag d. 6. august.

Butikken Smallegade er stadig åben!

Bestillinger i det tidsrum vil blive ekspederet hurtigst muligt fra mandag d. 7. august.

Kontakt os på telefon : +45 70 22 22 64 Vi er godkendt af e-mærket   


Vi er godkendt af e-mærket   

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kassen

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 22 64

Send os en e-mail
E-mærket
Links til kontrolrapporter

Om os

Hos KAFFEVAERK rister vi selv kaffen på eget risteri med fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed. Vi leverer til restaurationer, private, kontorer og alle typer erhverv. Desuden leverer vi det meste indenfor brygning - fra espressomaskinen til filterbryggeren.

Har du ønsket om at starte din egen kaffebar eller har du en eksisterende butik hvor du ønsker at tilføje et kaffe område så kontakt os for en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Kaffe til virksomheden? Vi kan løfte din triste kaffemaskine-kaffe til nye højder med friskristet kaffe og/eller med en fuldautomatisk espressomaskine der passer til jeres køkken eller mødelokale.

KAFFEVAERK forhandler espressomaskiner & kaffekværne til private og professionelle, fuldautomatiske espressomaskiner, filterkaffebryggere & kvalitets baristaudstyr m.m.

KAFFEVAERK Smallegade 22 FRB er en kombineret butik og kaffebar hvor vi har et udvalg af baristagrej, maskiner og masser af kaffebønner på hylderne. Kom forbi og nyd en kop kaffe og/eller tag en pose bønner med hjem.