Webshoppen & Kaffevaerk risteri er lukket i uge 31, dvs fra lørdag d. 29. juli til søndag d. 6. august.

Butikken Smallegade er stadig åben!

Bestillinger i det tidsrum vil blive ekspederet hurtigst muligt fra mandag d. 7. august.

Kontakt os på telefon : +45 70 22 22 64 Vi er godkendt af e-mærket   


Vi er godkendt af e-mærket   

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kassen

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 22 64

Send os en e-mail
E-mærket
Links til kontrolrapporter

Kaffe

Der er 10 varer.

På Kaffevaerk risteri, rister vi kaffe i forholdsvis små portioner på en klassisk gasopvarmet kafferister i støbejern. Hver kaffe har sin egen risteprofil hvor vi arbejder på at fremhæve kaffens egen karakter. Kaffen er pakket i Kaffevaerk´s specialdesignede poser med 350 gram eller 1 Kg.

Ved valg af kaffe til brygning på forskelligt udstyr som espressomaskine, moccakande, stempelkande eller filterbrygning er der ingen regler for om man udelukkende skal bruge en kaffe med ordet "Espresso" i sin espressomaskine. Espresso er ikke en kaffebønne eller ristning men udelukkende en drik. Al kaffe kan bruges til alle brygmetoder - prøv dig frem.

Se vores brede udvalg af espresso & blends, single origin, kaffekapsler og endda også te.

Underkategorier

  • Espresso & Blends
    Blends (blanding) er betegnelsen for en sammenstykket kaffe hvor der er tænkt over slutresultatet og ristningen med henblik på at opnå en vis smag. Vi benytter blanding af kaffe til espresso, til fuldautomatiske maskiner på bl.a. kontorer og filterkaffe. Hvis en blanding har betegnelsen "Espresso" som f. eks. Chiaro betyder det ikke at den udelukkende kan benyttes til drikken; espresso. Alle bønner kan benyttes til alle former for kaffebrygning - og det kunne måske være spændende at eksperimentere lidt?!?
  • Single Origin
    Single Origin betyder at kaffen er fra samme oprindelsessted. Det kan dække over et kooperativ eller en enkel farmer. I kooperativets tilfælde er der som regel flere små producenter der bor tæt og derfor betegner vi det stadig som "Single Origin" (Enkelt oprindelse)