Kontakt os på telefon : +45 70 22 22 64 Vi er godkendt af e-mærket   


Vi er godkendt af e-mærket   

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kassen

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 22 64

Send os en e-mail
E-mærket
Links til kontrolrapporter
Honduras Liquidambar øko Se fuld størrelse

Honduras Liquidambar øko

Velegnet til ren sort kaffe. Noter af appelsin, tropisk frugt-syrlighed og stor sødme.

Flere detaljer

  • Hele Bønner
  • Espresso
  • Filter
  • Stempelkande
  • 250 gram
  • 1 KG

DKK 70,00

Finca Liquidambar blev oprettet af pionerer fra Cocafelol cooperativet der var passionerede omkring dyrkning med økologiske metoder og praksis. Rester fra kaffeproduktionen bliver omdannet til økologisk gødning og succeen har været så stor at deres praksis er videregivet til de økologiske medlemmer af cooperativet. Når kaffen er klar til høst går farmens 18 fastansatte og op til 12 ekstra i gang med at håndplukke bønnerne. Bærerne bliver af-pulpet og bønnerne ligges til tørre på forhøjede "tørresenge" for at sikre luftcirkulationen. Bønnerne ligge i 12 til 15 dage hvor de bliver vendt hver halve time for at få det bedste resultat. Når fugtigheden når 12% i kaffen bliver den sendt videre til pakning og eksport.

Placering: Finca Liquidambar, San Marcos, Honduras

Varianter: Pacas, Catuai, Icatu, Pacamara, Parainema & Ihcafe 90

Proces: Honey (Denne proces er grunden til den sødme der er i denne kaffe)

Højde: 1670 meter over havet

Kaffe er en vare der skal nydes når den er frisk. Friskbrygget, friskkværnet og friskristet. Kaffe kan brygges og drikkes samme dag den er ristet men udvikler sig stadig og vil efter, op til 10 dage, nå den optimale smag. Når kaffe er mere end 6 uger fra ristedatoen begynder den at miste sin smag og de finere nuancer bliver udvisket. Derfor skriver vi "Bedst før" dato, 3 måneder efter ristedatoen på vores kaffeposer. Vi rister selv kaffen på Kaffevaerks risteri. Den friskristede kaffe bliver efter nedkøling pakket i lufttætte poser med ventil for at beskytte kaffen mod ilt og dermed sikre bedst mulig holdbarhed i den tid der går indtil kaffen skal drikkes.

Vær opmærksom på at friskristet kaffe der skal brygges på espressomaskine helst skal bruges, tidligst, 1 uge efter ristning for at give den optimale smag, efter vores mening.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

8 andre varer i samme kategori: