Webshoppen & Kaffevaerk risteri er lukket i uge 31, dvs fra lørdag d. 29. juli til søndag d. 6. august.

Butikken Smallegade er stadig åben!

Bestillinger i det tidsrum vil blive ekspederet hurtigst muligt fra mandag d. 7. august.

Kontakt os på telefon : +45 70 22 22 64 Vi er godkendt af e-mærket   


Vi er godkendt af e-mærket   

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kassen

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 22 64

Send os en e-mail
E-mærket
Links til kontrolrapporter
Honduras Los Popitos øko Se fuld størrelse

Honduras Los Popitos øko

Citrus, kakao, sødme, blød mundfylde - Pedros gode kaffe er tilbage!

Flere detaljer

  • Hele Bønner
  • Espresso
  • Filter
  • Stempelkande
  • 1 Kg
  • 350 gram

DKK 95,00

Pedro Antonio Romero er manden bag denne kaffe fra Capucas San Pedro Copan i Honduras. Med sin farm på 7ha i en højde af 1325 meter over havet har han en beskeden høst men af meget høj kvalitet.

Finca Los Popitos har alle tænkelige certificeringer og bruges som model-farm for andre farmere for at demonstrere bæredygtige løsninger og biologisk diversitet. Frugtkødet fra kaffebærret bruges f.eks. som gødning på farmen. Pedro og hans kone Norma serverer også mad for besøgende til farmen i weekenden

Variant: Villasarchi & Caturra

Proces: Vasket og tørret

Noter: Citrus, kakao, sødme, blød mundfylde

Kaffe er en vare der skal nydes når den er frisk. Friskbrygget, friskkværnet og friskristet. Kaffe kan brygges og drikkes samme dag den er ristet men udvikler sig stadig og vil efter, op til 10 dage, nå den optimale smag. Når kaffe er mere end 6 uger fra ristedatoen begynder den at miste sin smag og de finere nuancer bliver udvisket. Derfor skriver vi "Bedst før" dato, 3 måneder efter ristedatoen på vores kaffeposer. Vi rister selv kaffen på Kaffevaerks risteri. Den friskristede kaffe bliver efter nedkøling pakket i lufttætte poser med ventil for at beskytte kaffen mod ilt og dermed sikre bedst mulig holdbarhed i den tid der går indtil kaffen skal drikkes.

Vær opmærksom på at friskristet kaffe der skal brygges på espressomaskine helst skal bruges, tidligst, 1 uge efter ristning for at give den optimale smag, efter vores mening.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

8 andre varer i samme kategori: