Baristaudstyr & Caféer

Baristaudstyr

Kaffevaerk har et bredt udvalg af det bedste baristaudstyr til lave priser.
Vi bruger det selv dagligt i kaffebaren og kan stå inde for den gode kvalitet.

Bryg bedre espresso med hjælp fra en god stamper og få flot crema på kaffen med friskristet kaffe fra Kaffevaerk. Skum mælken i en rigtig baristakande af stål, hæld den i kaffen og nyd.

Vi leverer også til erhverv
Bestil kaffe og udstyr til kontoret eller kaffebaren.
Vi sender dagligt med GLS så du hurtigt kan få fyldt koppen op igen.

Bedst sælgende baristaudstyr

 • Knockbox Motta 11cm

  kr. 299.00 Inkl moms
  Tilføj til kurv
 • Termometer Motta

  kr. 89.00 Inkl moms
  Tilføj til kurv
 • Kaffevægt Timemore Black Mirror Basic 2

  kr. 550.00 Inkl moms
  Tilføj til kurv
 • Stamper Valnød flad bund 51mm

  kr. 249.00 Inkl moms
  Tilføj til kurv

Baristaudstyr til alle

“Udforsk vores omfattende sortiment af førsteklasses barista-udstyr til både professionelle og hjemmebaristaer:
Alt, hvad du behøver for at skabe den ultimative kaffeoplevelse”

Hos Kaffevaerk finder du et bredt udvalg af barista udstyr, der hjælper dig med at brygge og servere den lækreste kop kaffe. Vi har valgt vores udstyr med omtanke, så du kan være sikker på, at det både ser godt ud og holder i lang tid. Vi er vilde med produkter, der er nemme at bruge og holder længe, så vi går efter udstyr, der er lavet i Europa og holder fingrene fra plastik og skrøbelige materialer. Det betyder, at vores udstyr kan klare lidt af hvert, og du kan fokusere på det vigtigste – at lave en fantastisk kop kaffe! Uanset om du er en hjemmebarista eller arbejder i en travl café, er vores produkter skabt for at gøre din kaffeoplevelse så problemfri som muligt. Fra ergonomiske og effektive stampere til elegante og funktionelle kander, der gør det nemt at hælde mælk og lave smuk latte-art, til moderne elektroniske kaffevægte, der præcist måler tid, vægt og flow-rate – alt er designet med dine behov i tankerne.
Så tag et kig på vores barista udstyr og opgrader din kaffeoplevelse med produkter, der er både holdbare, bæredygtige og til en god pris. Vi er her for at hjælpe dig med at lave den bedste kop kaffe hver gang!