Persondatapolitik

Persondatapolitik
For at du kan foretage køb via KAFFEVAERK.dk registreres køber med følgende personlige oplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail-adresse
Personoplysningerne registreres hos KAFFEVAERK.dk og opbevares i 1 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos KAFFEVAERK.dk har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning som f.eks. ved misbrug af stjålne betalingskort.
Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos KAFFEVAERK.dk således at man løbende modtager nyheder og anden information fra KAFFEVAERK.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. Dette kan gøres på forsiden af KAFFEVAERK.dk.

Som registreret hos KAFFEVAERK.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kaffevaerk.dk

Etiopien

Gera

Farmer Khalid Shifa