Betaling
Til betaling benyttes Dankort, Visa Electron, Visa, MasterCard eller MobilePay.
Ved betaling med kort/MobilePay bliver beløbet først hævet fra din konto når varen afsendes – er en vare i restordre bliver beløbet først hævet ved afsendelsen af varen.
Når du køber varer på KAFFEVAERK.dk krypteres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med QuickPay/Nets.
Vores indløsningsaftale med Nets indebærer at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden, og for at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger, gemmer vi ikke disse oplysninger. Alle betalinger foregår på QuickPay’s sikrede servere.
Vi beholder udelukkende en elektronisk kvittering fra QuickPay/Nets, som gør, at vi kan trække det beløb, som du har accepteret.

Fortrydelsesret
Ved køb på KAFFEVAERK.dk har du 30 dage til at oplyse os om din fortrydelse. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du fortryder dit køb.

Inden 30 dage efter at du har modtaget varen, skal du oplyse os om din fortrydelse og udfylde nedenstående “Standardfortrydelsesformular”med de relevante oplysninger.

Du har så 14 dage til at returnere varen til os. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du hæfter for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Der er ikke fortrydelsesret på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

Du skal selv dække omkostningerne for tilbagelevering. Det betyder, at vi kun vil modtage varer, hvor der er betalt for leveringen af varerne.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

KAFFEVAERK
Smallegade 22
2000 Frederiksberg
Email: info@kaffevaerk.dk
Telefon 70 22 22 64

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Varen bedes tilbagesendt i samme emballage, som du modtog varen i for at sikre varens stand.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du kan læse mere om returnering af varer og dine muligheder for at klage på Forbrugerklagenævnets hjemmeside www.forbrug.dk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

Telefon: 4171 5000

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. KAFFEVAERK.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles KAFFEVAERK.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation.
Vedlæg en fyldig fejlbeskrivelse af varens defekt og en kopi af købsfakturaen. Varen vil som hovedregel blive repareret eller ombyttet til en tilsvarende indenfor ca. 14 dage. Såfremt der forekommer specielle forhold, som gør det umuligt, at klare reparationen eller ombytningen indenfor den ovennævnte tid, kan det dog trække længere ud.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

KAFFEVAERK
Smallegade 22
2000 Frederiksberg
Email: info@kaffevaerk.dk
Telefon 70 22 22 64

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Klagemulighed
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@kaffevaerk.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Oplysninger til brug fra 17. februar 2020:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@kaffevaerk.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Den dataansvarlige på KAFFEVAERK.dk er Mils Kompagniet ApS
Handelsbetingelserne er senest opdateret 12.02.2020

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Kaffevaerk

Smallegade 22

2000 Frederiksberg

E-mail: info@kaffevaerk.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

×

Kurv