Kaffevaerk vil gerne være din foretrukne kaffe til virksomheden.

Og vi vil gerne gøre det nemt for dig.

  • Fast levering
  • Hver uge
  • Hver 14 dage
  • Hver måned
  • Eller bestil når du har lyst så sender vi kaffen hurtigt
  • Rabat baseret på mængde
  • Kasser med 3kg, 6kg eller 15kg
  • Altid Økologisk

Vi rister kaffen på eget risteri og har fuld kontrol over processen. Vi rister kun økologisk certificeret kaffe med fuld sporbarhed af den højeste kvalitet. Og det leveres til din virksomhed kort tid efter for friskristet kaffe smager af så meget mere.

Har du ikke din egen maskine eller skal den gamle opgraderes så har vi udvalgt disse som kan brygge virkelig god kaffe til dine kunder og/eller ansatte.

Kontakt os for mere information.

carimali blue dot fuldautomatisk til kontoret kaffevaerk

Carimali BlueDot. Fuldautomatisk kaffebrygning til kontoret fra en maskine der er kompakt, nem at betjene og kan brygge en velsmagende kaffe.

Med BlueDot kan der brygges kaffe med 2 forskellige metoder. Den traditionelle der minder om espressobrygning og en enhed der brygger enkelte kopper der svarer til filterbrygning – altså god sort kaffe. Der er et væld af indstillingsmuligheder og kombinationer af kværne, brygenheder, frisk mælk, tørmælk, kakao og te.

BlueDot kan kombineres med køleskab og kopvarmer eller stå helt for sig selv. BlueDot brygger dagligt op til 120 kopper uden problemer og kan leveres med vandtank eller fast vandtilslutning. Der skal altid tilkobles vandfilter.

Kontakt os for et bud på den rigtige løsning til jer – god kaffe og god smag.

Fetco fremstiller kaffebryggere i god kvalitet der leverer hver gang. Industrielt design i rustfrit stål med avanceret teknik der betjenes via den indbyggede touch-skærm. Nedenfor ses Fetco CBS-2121A der brygger i 1.9L termokander og Fetco CBS-2131 XTS der kan brygge i 3L pumpetermokander.

Astoria Core200 er vores bud på en minimalistisk designet espressomaskine fremstillet i de bedste materialer for optimal holdbarhed.

Ud over det stillige design så brygger den fantastisk kaffe og har rigelig damp til rådighed. Den vil klæde ethvert kontor, restaurant og cafe.

Core200 er økonomisk i anskaffelse og drift og fås som kompakt 2 gruppes udgave, fuld størrelse 2 gruppes og 3 gruppes til den virkelig travle cafe.

Core200 har en lillesøster, Greta, Astorias 1 gruppes maskine med mulighed for vandtank eller fast vandtilslutning. Greta har samme design som Core200 men er virkelig kompakt (396mm bred). Fås i rød eller hvid.

Astoria Core200 fås i hvid, blå og sort. Blå er afbilledet

Plus4YouTS_design
Astoria Plus4You er til din fordel med sit mulit-boiler setup og avancerede strømstyring der sparer på forbruget.
 
Plus4You har dedikeret brygkedel for hver gruppe der kan indstilles til hver sin temperatur.
 
Den er ideel til cafeen der vil mere eller den fokuserede kaffebar.
Driftsikker og virkelig godt bygget med avanceret elektronik der kan indstilles på den indbyggede touchskærm.
 
Plus4You fås som 2 gruppes, 3 gruppes og 4 gruppes model. Der er altid plads til høje kopper under bryghovedet og en smart udtræksbakke.
 
Vi har en Plus4You limited edition konkurrencemodel stående du kan prøve.

Astoria Storm er den baristafokuserede espressomaskine der ikke går på kompromis med design, ydelse og kvalitet. Den er en fryd at se på og en fornøjelse at bruge.

Dedikeret multi-boiler system med real-time temperaturvisning under brygningen giver dig fuld kontrol og mulighed for at få en gearet pumpe til hver bryggruppe gør baristaen i stand til at skabe speciale brygprofiler for hver kaffe.

Astoria Storm er maskinen til den specialiserede kaffebar. Vi bruger den selv i vores kaffebar og er fuldt ud overbeviste.

Kontakt os for mere info om Astoria Storm.

Eureka Atom kværnene er lydsvage, hurtige, kompakte og brugervenlige. Flade knive med 65 eller 75mm diameter i specialhærdet stål holder længe og kværner virkelig godt. Det her er noget af det bedste vi har set af en kværn med flade knive. Med en bredde på 180mm og en dybde på 227mm kan de være de fleste steder. Højden på 540mm kan reduceres med en lille bønnebeholder. 2 indstillinger til mængde/tid dosering og en manuel barista funktion vælges under displayet. Formaling startes ved at indsætte filterhåndtaget i holderen.

Pentair Everpure fremstiller de bedste vandbehandlingsanlæg på markedet. Det kompakte Conserv RO-anlæg fremstiller perfekt vand til brygning af kaffe, fri for alle de fremmedobjekter der ødelægger maskiner og smag.

Med Everpure RO-anlæg forlænges levetiden på maskiner og serviceomkostninger bringes ned da de fleste problemer er skader forårsaget af kalk.

Everpure RO-anlæg kan forsyne flere maskiner på samme tid som espressomaskine og filterbrygger.

×

Kurv